Hlavní obsah

Mladí studenti pedagogických škol si užili krnovskou After párty

Novinky, Radek Vráblík

Každoroční After párty hudebního festivalu pedagogických škol v Kofola music clubu se pořádně vydařila. Letos se akce uskutečnila ve čtvrtek 1. března.

Foto: Martin Hradečný
Článek

Celý Krnov ožil třídenním hudebním festivalem, který se uskutečnil od středy 29. února do pátku 2. března. Na něm si mezi sebou poměřili své síly studenti z různých středních pedagogických a vyšších odborných škol. Mladí hudebníci odborné porotě předvedli hru na klavír, varhany, akordeon, ale také klasický, vokální, muzikálový nebo sborový zpěv.

Součástí třídenního hudebního festivalu byla i úžasná After párty v Kofola music clubu v Krnově. Po celou dobu byl zaplněný taneční parket a mladí studenti na něm ukázali své taneční kreace. Bylo vidět, že nejenom ovládají zpěv, ale také tanec. Někteří v průběhu večera využili i různé hry, jako jsou šipky nebo stolní fotbálek.

„Líbí se mi tu a všichni si to tu na parketě užíváme,“ pochlubila se Bára, studentka čtvrtého ročníku z Prahy.

Co na celou akci říká provozovatel Kofola music clubu a také DJ celého večera Martin Hradečný? „After párty se zdařila na výbornou. Byla zaplněná malá scéna a nechyběli spontánně se bavící studenti, kteří svůj večírek před odchodem završili sborovým zpěvem. Potěšila mne hlavně ta jejich spontánnost. Takto bezprostředně se tady odehrálo mnoho akcí a v tom je právě ta síla. Hrálo se převážně na přání a všichni se výborně bavili,“ uzavřel Martin Hradečný.

Více naleznete na portálu www.studio-sta.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám