Hlavní obsah

Mladá řidička jela v protisměru, nadýchala přes čtyři promile

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opilá řidička ve středu 11. ledna srazila dopravní značku v obci Malé Přítočno a ujížděla pryč. Když ji zastavili policisté, jela v protisměru a nadýchala 4,40 promile alkoholu v dechu.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Řidička, která ve středu po šesté hodině odpoledne ohrožovala sebe, ale i další účastníky silničního provozu, zřejmě ani netušila, co dělá. Byla silně opilá a v obci Malé Přítočno srazila značku přechod pro chodce takovým způsobem, že si zničila přední část vozidla a propíchla obě pneumatiky.

Policii o tom informovali kolemjdoucí a policejní hlídka okamžitě vyrazila do terénu. Vozidlo VW Golf dostihla ve směru na Kladno v obci Velké Přítočno. Čtyřiadvacetiletá žena jela v protisměru a nebezpečným způsobem. Policisté ji ihned zastavili.

„Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o 24letou ženu z Kladenska a byla u ní provedena dechová zkouška, při které byla naměřena hodnota 4,40 promile alkoholu v dechu,“ konstatovala mluvčí policie Jana Šteinerová.

Mladá řidička souhlasila s odběrem krve, který se následně uskutečnil v kladenské nemocnici. Případ se bude nadále šetřit jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám