Hlavní obsah

Mladá fotografka z Libiny představuje svou tvorbu

Novinky, Jan Kodl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Právě v těchto dnech probíhá v Libině očekávaná výstava mladé fotografky Pavlíny Borákové, která zde představuje průřez svou tvorbou za poslední dva roky. Její impozantní fotografie již získaly řadu ocenění.

Foto: Pavlína Boráková

bouřka

Článek

Příroda, počasí, přátelé, zvířata, okolí Libiny - to vše neuniklo objektivu mladé umělkyně, která zasvětila svůj život fotografování. Nyní se může pochlubit svou první výstavou čítající přes 140 fotografií. Mezi barevnými i černobílými fotografiemi si přijde na své opravdu každý.

Výstava je tematicky rozdělena do několika částí. Jistě nejpůsobivější jsou fotografie přírody a okolí Libiny. Především maminky potom uchvátí fotografie dětí. Každou fotografii navíc mladá fotografka doplňuje o "zážitky z natáčení", takže má návštěvník pocit, jako by byl v době focení právě na daném místě.

Mimo fotografií je na výstavě k nahlédnutí i související tvorba, jako např. kalendáře. Návštěvníky jistě upoutá i řada různých ocenění za fotografie ať už od laické poroty, nebo profesionálů.

Celkově působí výstava velice barevně, pozitivně a optimisticky. Zájemci si ji mohou prohlédnout od pondělí do pátku vždy od 9.00 do 12.00 a od 14.00 do 17.00 hodin. Výstava probíhá od 16. července až do 28. července v prostorách bývalé školy.

Reklama

Výběr článků

Načítám