Hlavní obsah

Miss OK 2018 je z olomouckého Gymnázia Čajkovského

Novinky, Petr Kameníček

Neuvěřitelný úspěch zaznamenalo olomoucké Gymnázium Čajkovského v sobotu 21. dubna. V pátém ročníku soutěže Miss OK totiž uspěla jeho studentka Nelly Urbánková, která navázala na tradici úspěchu dívek z tohoto gymnázia, kdy se stala již čtvrtou vítězkou této populární soutěže.

Foto: Petr Kameníček

Nelly Urbánková, dívka č. 10, vítězka MissOK

Článek

Sobotním večerem provázela dvojice moderátorů Jitka Asterová a Bořek Slezáček v reprezentačních prostorách NH Hotelu Olomouc. Soutěž se v posledním roce rozrostla do Jihomoravského a Zlínského kraje. Záštitu nad soutěží Miss středních škol Opravdová Krása – Miss OK 2018 v Olomouckém kraji převzal 1. náměstek hejtmana Olomouckého kraje Jiří Zemánek. Záštitu nad celou akcí pak převzal primátor statutárního města Olomouce Antonín Staněk.

Miss OK, která hledá nejkrásnější středoškolačky, není pouze soutěží krásy. Během večera samozřejmě nechyběla klasická promenáda v plavkách, hodnoceny ale byly i další úkoly. Každá z finalistek prošla rozhovorem s moderátory, představila se v krásných módních šatech a předvedla svůj talent ve volné disciplíně.

Korunku královny krásy letos získala studentka olomouckého Gymnázia Čajkovského Nelly Urbánková. Její úspěch navazuje na Alžbětu Krovovou, vítězku prvního ročníku, Natálii Novosadovou, královnu krásy druhého ročníku, a loňskou miss Lucii Henslovou. Je tedy více než zřejmé, že na Čajkárně studují nejkrásnější dívky Olomouckého kraje.

Potvrzuje se, že dívky z Čajkárny jsou všestranně talentované. Díky významné podpoře ze strany svých učitelů studenti Gymnázia Čajkovského úspěšně reprezentují svou školu také ve sportovních disciplínách jako je házená, volejbal nebo krajské esejistické soutěži.

Gymnázium Čajkovského je dlouhodobým partnerem nejen této soutěže, v níž jde o propagaci škol na akci s vysokou společenskou úrovní, kde získává prostor krása studentek Olomouckého kraje, ale i šikovnost spousty dalších studentů různých oborů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám