Hlavní obsah

Miss Junior kraje Vysočina míří do Hollywoodu

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 29. listopadu odpoledne se na Krajském úřadě Vysočiny setkala radní pro oblast školství Marie Kružíková s Miss Junior 2011 kraje Vysočina Zuzanou Rajdlovou.

Foto: archiv Miss Junior

Radní Marie Kružíková si pro Miss Junior 2011 kraje Vysočina Zuzanu Rajdlovou připravila dárky. Byl mezi nimi i reprezentativní kalendář kraje.

Článek

V neformální diskuzi Zuzana povyprávěla o své cestě soutěží a svém úspěchu a zážitcích z finálového večera či soustředění Škola Miss Junior v Sokolově. Zmínila rovněž svůj sen stát se herečkou a přiznala, že se do soutěže přihlásila, aby si sama dokázala, zda na to má.

„Cítila jsem, že potřebuji pozornost a akci. Chci poznat vše, o čem jsem do teď neměla páru. Myslím si, že Miss Junior mi pomohla posunout se o kousek dál, blíž ke svému cíli. Dá se říct, že mi dala možnost se zviditelnit a chopit se příležitosti,“ vyprávěla pihatá usměvavá hnědovláska v kanceláři radní Marie Kružíkové.

Ta při debatě ocenila důraz na vzdělání, které si soutěž Miss Junior stanoví jako jeden ze svých filozofických cílů, vedle prevence poruch příjmu potravy a s tím souvisejícím posilováním psychiky a budování zdravého sebevědomí u mladých dívek. Ředitelce soutěží Miss Junior Kateřině Hamrové přislíbila, že souboru přednášek, které soutěž chystá na příští rok, věnuje patřičnou pozornost.

Patnáctiletá studentka gymnázia ve Světlé nad Sázavou se rozpovídala sama o sobě, jako všestranné a aktivní dívce.

„Myslím, že jsem společenská, charismatická a mám snad i smysl pro humor a styl. Jsem také upřímná a tvrdohlavá. Rozhodná a soběstačná. Rozvážná a trpělivá. Občas i uzavřená. Řídím se mottem: Skoč do toho po hlavě, ale hlavně přirozeně. Ráda poznávám a zkouším nové věci a také se jim učím. Mám zálibu v divadle a bojovém umění, žurnalistice a tanci. Nesnáším podvody a lži. Miluji jahody a ostružiny. Divadlo a kvalitní filmy. Svoji rodinu a domov," řekla.

A co je snem Miss Junior 2011 kraje Vysočina Zuzany Rajdlové? „Splnit si svoji modelingovou a hereckou kariéru, dostat se do Hollywoodu a ukázat všem co mi nevěřili, že i já holka z vesnice, to dokázala!“ dodala Zuzana Rajdlová.

Reklama

Výběr článků

Načítám