Hlavní obsah

Miss Junior ČR 2010 je tváří hotelu

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnáctiletá Samira Zylollarová nafotila o uplynulém víkendu sérii promo fotek jako nová tvář PARKHOTELU Sokolov. V nadcházejícím roce tak bude Miss Junior ČR 2010 spojena se všemi jeho oficiálními prezentacemi.

Foto: Foto: Filip Smetana

Miss Junior ČR 2010 Samira Zylollarová. Líčení: Petra Kubíčková, účesy: Tomáš Gabriš, styling: Marie Anna Pokorná. Focenu v PARKHOTELU Sokolov.

Článek

Focení proběhlo během wellness víkendu, který vedení hotelu Samiře a jejímu doprovodu věnovalo. Za vedení ji přivítal obchodní ředitel RNDr. Miroslav Vidlák, který hned v úvodu okomentoval rozhodnutí hotelu.

„Již při Škole MISS JUNIOR 2010 v PARKHOTELU Sokolov jsme si pohrávali s myšlenkou navázat spolupráci s nadějnými mladými modelkami, které se kromě své tváře mohou pyšnit i inteligencí a smělými plány. A adeptky Školy MISS JUNIOR nás o správnosti rozhodnutí v průběhu celého roku i při týdenní Škole v PARKHOTELU Sokolov jen utvrdily. Spolupráci bychom rádi rozvinuli Samiřinou účasti na akcích hotelu, veletrzích, podpisových akcích i aktivitách mezinárodního turistického produktu Hradní stezka. Řada fotografií i videoklipů z PARKHOTELU Sokolov i města Sokolov, které plánujeme, je toho do budoucnosti jistě dobrým příslibem,“ uvedl obchodní ředitel.

Zkušený tým, který se soutěží Miss Junior spolupracuje, dostal za úkol zajímavě a neotřele, přitom mladistvě, ale i decentně zachytit jednotlivé interiéry hotelu.

„Na každou lokaci jsme volili nový outfit a snažili se o zachycení Samiry i prostoru s nápadem a vtipem. Práci kmenových spolupracovníků jsme doplnili mladistvými nápady začínající talentované stylistky,“ vysvětluje Beata Skvělá z realizačního týmu Miss Junior. "Aby byl výsledek stoprocentní, dohlížela na focení přímo na místě ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová. Samira se velmi rychle učí a pracuje se s ní stále lépe. Věřím, že v tomto ohledu má před sebou velkou budoucnost.“ 

A jak vidí celou záležitost Miss Junior ČR 2010 Samira Zylollarová?

„Během wellness pobytu v PARKHOTELU Sokolov jsem si užívala čas strávený v luxusním relaxačním centru, bazénu a posilovně. Kromě relaxace jsem se věnovala i focení propagačních materiálů hotelu, což je pro mě snoubení práce a zábavy. Věřím, že ohlasy na výsledek naší práce budou pozitivní. O mne i přítele se perfektně postaral personál hotelu, přičteme-li výbornou kuchyni hotelové restaurace, byl pobyt perfektně prožitým listopadovým víkendem.“

Reklama

Výběr článků

Načítám