Hlavní obsah

Míša Růžičková přiveze do Klatov svou písničkovou show Pohádkové zimní království

Novinky, Hana Jakubčíková Sádlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spousta veselých písniček, tancování a dovádění čeká v neděli 27. ledna od 15 hodin na návštěvníky kulturního domu v Klatovech. Míša Růžičková, která je známá ze stovek vystoupení po celé republice i z účinkování v televizních pořadech pro děti, zde představí svůj pořad Pohádkové zimní království.

Foto: Ilustrační foto Městské kulturní středisko v Klatovech

Míša Růžičková přiveze do Klatov svoji písničkovou show Pohádkové zimní království

Článek

Baví ji bavit děti

Míša Růžičková, oblíbená ostravská textařka a písničkářka pohybových a tanečních pásem pro děti, se svojí písničkovou show přináší zábavu pro naše nejmenší diváky. V hodinovém programu plném písniček si děti zazpívají její nejznámější dětské hity a zatančí si nejoblíbenější písničky jako Tanec princezen, Popeláři, Sloník Toník a spoustu dalších, které Míša nazpívala.

„V neděli 27. ledna přivezu do Klatov Pohádkové zimní království, které mělo premiéru před dvěma roky. Mám ho moc ráda, jelikož není mnoho příležitostí zařadit do pořadů zimní písničky. Prostě si tak prodloužíme období Vánoc, tedy pohádek a sněhu," vysvětlila Míša Růžičková.

V tomto pořadu Míša obvykle zazpívá deset až čtrnáct písniček a na své si přijdou nejen děti, ale i dospělí.

„Na taneční parket i na pódium zvu také rodiče. A vzhledem k tomu, že jich vždy přijde spousta, si myslím, že si rádi s dětmi zatancují," upřesnila oblíbená herečka, zpěvačka a tanečnice.

Míša Růžičková vystupuje pro děti již více než šestnáct let, připravila zhruba patnáct pořadů a natočila řadu písničkových CD a DVD se cvičením pro děti.

„Myslím, že není důležité, jak dlouho už vystupuji. Hlavní je, že si děti moje písničky stále zpívají, tančí a cvičí u DVD. Děti jsou docela těžké publikum, musíte je zaujmout hned a udržet napětí po celou hodinu, jinak prostě odcházejí. Je to trošku adrenalin," dodala Míša Růžičková.

Představení je vhodné pro děti od 2 let. Vítáni jsou i menší diváci, doporučujeme však rodičům zvážit, zda se budou jejich děti cítit stejně dobře i v cizím prostoru s hlasitější hudbou, jako doma při sledování písniček v televizi, kde to znají. Během představení Míša děti zapojuje do písniček a zve je na pódium, ne vždy se tam dostanou úplně všechny děti.

Všechny děti mají možnost se s Míšou Růžičkovou setkat na autogramiádě po vystoupení, vyfotit se nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko.

Děti do 2 let mají představení zdarma. Délka akce: 60 minut. Cena vstupenky: 150 Kč. Předprodej vstupenek na www.mksklatovy.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám