Hlavní obsah

Mirákl zakončil úspěšnou sezónu Beneficí

Novinky, Jan Bureš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladé tanečnice i tanečníci předvedli v Sokolově poslední květnovou sobotu svým rodičům, příbuzným a přátelům své nejúspěšnější choreografie. Úřadující Mistři mistrů ČR ukázali, že si tento titul oprávněně zaslouží.

Foto: Jan Bureš

Záverečná děkovačka roztleskala Městský dům kultury v Sokolově

Článek

Stovka malých i větších tanečnic a tanečníků z Taneční skupiny Mirákl uzavřela svou veleúspěšnou sezónu Beneficí pro své nejbližší. Městský dům kultury v Sokolově se tak roztančili těmi nejúspěšnějšími vystoupeními dětí z Ostrova a Sokolova.

Vedoucí a choreografka souboru Andrea Burešová měla těžkou práci, neboť z dvaceti šesti nejúspěšnějších vystoupení, které postoupily na mistrovství republiky, bylo nutné vybrat jen některé. To se podařilo na jedničku a večer měl švih a spád. „Každé vystoupení bylo jako, kdyby jej tančili na mistrovském pódiu,” uvedla Andrea Burešová.

Diváky, ale i účastníky čekalo na závěr malé překvapení. Rodiče svým dětem připravili kromě pohoštění také své taneční vystoupení, kterým pobavili a roztleskali celý sál. Nejmenší tanečníci dostali ještě jeden dárek, za to, jak skvěle tančili celou sezónu, pojedou společně do zábavního parku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám