Hlavní obsah

Mikulášský víkend ve Velkých Karlovicích zpestří nadílka i Saunová noc

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen ve znamení mikulášské zábavy pro děti i dospělé bude nadcházející víkend ve Velkých Karlovicích. Kromě nadílky jej zpestří také například Saunová noc.

Foto: Leona Brázdilová

Ve Zvonici Soláň můžete nyní navštívit výstavu betlémů.

Článek

Děti si mohou přijít pro nadílku od Mikuláše v sobotu 7. prosince do hotelu Galik. Zábavný program začne v 15 hodin. Děti čekají hry a soutěže s hodnými čerty a vyzkouší si zdobení perníků a modelování z marcipánu. Když přijdou v masce čerta nebo anděla, mohou se zapojit i do soutěže o nejhezčí masku. Nakonec přijde Mikulášská družina a přítomné děti obdaruje.

Mikulášskou zábavu pro dospělé slibuje sobotní Mikulášská party v Cocktail baru Lanterna v hotelu Lanterna. Začátek je ve 20 hodin, vstup zdarma.

Milovníci neobvyklých relaxačních zážitků se v tento den mohou vypravit na Saunovou noc ve Wellness Horal, čeká je koupání a saunování za svitu svíček v prodloužené otevírací době až do půlnoci. Od 20:00 do 23:00 se každou hodinu koná saunový rituál v Sauně Dome, v parní lázni budou podávány tělové peelingy. Akce se koná v rámci celostátního Týdne saunování, který zastřešuje Česká asociace wellness.

Gurmány potěší nové degustační menu Lanýžové dny v zážitkové restauraci Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna. Kuchaři ho zde nabízejí až do 23. prosince.

Hezkou tečkou za výletem do Velkých Karlovic se může stát návštěva výstavy betlémů v blízké Zvonici Soláň na hoře Soláň. V sobotu i neděli je otevřeno od 9 do 17 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám