Hlavní obsah

Mighty Sounds vyšperkují žánrová esa: Suicidal Tendencies, Ky-Mani Marley a The Subways

Novinky, Petr Štrympl

Devátý ročník festivalu Mighty Sounds potvrzuje pověst nejlepší a celoevropsky proslulé žánrové akce. Mix punku, punkrocku, reggae, ska, rock’n’rollu, rockabilly, hardcoru a dalších spřízněných žánrů se opět představí v Táboře, tentokrát v termínu 19. – 21. července.

Foto: archiv pořadatele

Suicidal Tendencies 2013

Článek

Pořadatelé největší události svého druhu ve střední Evropě letos každému nadělí štědře. Do Tábora na letiště Čápův dvůr pozvali hardcorové legendy Suicidal Tendencies, kteří právě v těchto dnech vydávají do nebes vynášenou desku „13“ a jejichž vystoupení slibuje výjimečný zážitek.

Už před časem byli ohlášeni britští The Subways, strmě stoupající hvězdy přímočarého indie punkrocku. Pro milovníky současného reggae je ideálním headlinerem Ky-Mani Marley, potomek nejslavnějšího rastamana, jenž stále častěji dokazuje své kvality a schopnost strhnout dav dokonalou show.

Jak je u festivalu Mighty Sounds zvykem, nabitý program ale nabízí mnoho dalšího. Už teď se na seznamu objevují jména jako Skindred, Comeback Kid, Bad Manners nebo U.K. Subs. Stále se rozrůstající line-up lze nalézt na stránkách festivalu www.mightysounds.cz.

Kromě neopakovatelného hudebního zážitku chystají organizátoři celou řadu vylepšení pro návštěvníky a tradičně také víc než bohatý doprovodný program. První zahřívací kolo se ovšem chystá už teď v dubnu: 20. dubna vystoupí v pražské Tipsport aréně ska-punkoví oblíbenci Ska-P.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám