Hlavní obsah

Michal David ví, co je charita

Novinky, Dagmar Vačiljová Stehlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovským úspěchem skončilo vystoupení známého hitmakera Michala Davida v Psychiatrické nemocnici Horní Beřkovice. Koncert věnovaný pacientům tohoto zdravotnického zařízení se nadmíru vydařil.

Foto: Dagmar Stehlíková
Článek

Spousta energie na pódiu Multicentra a ještě více energie a radosti v publiku. Známé hity Nonstop, Pijeme colu, Každý mi tě, lásko, závidí, Discopříběh, Céčka a spoustu dalších si zpívali všichni přítomní.

Po koncertu následovalo hodinové focení se všemi pacienty a podepisování velkého množství pamětních fotografií. Michal David rozdával úsměvy a vřelá i vtipná slova a nikomu se nechtělo domů. Všichni poznali příjemného a laskavého člověka, který má daleko k hvězdným manýrům.

Koncert pro pacienty hornobeřkovické psychiatrické nemocnice udělal zcela zdarma a ukázal, že má srdce na pravém místě. Že mu společenská odpovědnost není cizí a že slovo charita pro něho není jen prázdnou frází.

Velmi zdařilé byly též koncerty konané v rámci festivalu Beřkovické jaro 2016 - vystoupila skupina Brutus, Kamil Střihavka trio, Daniel Hůlka a Martin Maxa.

V nejbližší době v Multicentru Psychiatrické nemocnice Horní Beřkovice se chystají hudební vystoupení popové zpěvačky Viki, pěveckého sboru Chrapot, folk - rockoví A.S.M či perla worldmusic, dámská kapela BraAgas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám