Hlavní obsah

Městské slavnosti v Bohumíně potěší pěti koncerty, pivními speciály i atrakcemi pro děti

Novinky, Lucie Balcarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městské slavnosti v Bohumíně jsou zase tady. Na návštěvníky čekají dvě pódia plné hudby a zábavy, grilovačka, pivní speciály a atrakce pro děti. O hudební doprovod se postarají Tanja, Verona, Fleret, Voxel a kapela Good Work.

Foto: Pavel Čempěl
Článek

Jedna z nejoblíbenějších bohumínských akcí startuje v sobotu 17. června od 14 hodin v Hobbyparku a potrvá až do večerních hodin. Za symbolické vstupné ji pořádá městská agentura K3 Bohumín.

„Městské slavnosti jsou v našem městě už tradicí, každoročně je navštíví až tři tisíce lidí. Snažíme se proto zajistit co nejatraktivnější program. Letos přijede dvorní kapela Valašského království Fleret, pop-folkový zpěvák Voxel, mladší hudební fanoušky potěší taneční duo Verona. Hlavní hvězdou bude kapela Good Work, což je třicetičlenná skupina muzikantů, jejichž koncerty mají charakter sborových vystoupení a slyšet je naživo je obrovským hudebním zážitkem,“ vysvětlil ředitel pořádající agentury K3 Bohumín Karel Balcar. Jak dodal, skupina Good Work využije atmosféru Bohumína a natočí tu nový videoklip k jedné ze svých písní.

Nudit se na slavnostech nebudou ani nejmenší. Na dětském pódiu proběhne velká show TV Stars, děti mohou využít balónkový a plackový workshop, fotokoutek, skákací hrady, kolotoče, autíčka, malování na obličej a atrakce. Všichni příchozí si budou moci pochutnat na grilovaných specialitách, sladkostech, letních dobrotách a plnoletí se osvěží místním pivem Skřečoňský žabák. Vstupné na městské slavnosti je pro dospělé 50 korun, děti do tří let mají vstup zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám