Hlavní obsah

Medová pozvánka na zámek v Doudlebách nad Orlicí

Novinky, Dana Ehlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní už třetí díl oblíbených a vyhledávaných farmářských trhů je na 16. března připraven na zámku v Doudlebách nad Orlicí. Čemu budou trhy tentokrát věnovány, je patrné už ze sloganu Březen, s medem sem vlezem, kterým zámecký pán Petr Dujka a jeho družina zvou k návštěvě.

Foto: Dana Ehlová

V areálu zámku v Doudlebách nad Orlicí se 16. března konají další farmářské trhy.

Článek

Neděle bude na zámku v Doudlebách nad Orlicí tedy vskutku medová a ve znamení medových specialit, pochoutek a výrobků. Chybět určitě nebude medovina nebo dokonce medové víno, možná ani medové koláčky. To všechno zcela jistě přímo od včelařů.

Vedle výrobků z medu zůstává samozřejmostí široký sortiment dalších farmářských produktů s puncem kvality, pro které se do Doudleb jezdí zblízka i zdaleka - valašské frgály, mléko, sýry, uzeniny, ryby, ovoce, zelenina, koření, dále masti mnoha druhů (léčivé, voňavé, zázračné, životabudivé) anebo výtvory košíkářů a řezbářů.

Přestože zámecké interiéry nebyly letos ještě zpřístupněny, slibují pořadatelé, že se v případě zájmu mohou dveře komnat otevřít. Příjemné posezení a odpočinek nabídne po celou neděli zámecká kavárna a navíc v Babiččině dvorečku čekají hlavně na děti všechna zde chovaná zvířátka.

Doudlebští tvrdí, že mají objednáno příznivé počasí, a tak očekávají, že od 10 do 16 hodin bude v zámeckém areálu opět „veselo“.   

Reklama

Výběr článků

Načítám