Hlavní obsah

Maškarní soutěže ovládly Centrum podpory rodiny a klub Relax v Tachově

Novinky, Lucie Lihmová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patnáct dětí a mladistvých ve věku 7 až 16 let, pravidelných návštěvníků klubu Relax a Centra podpory rodiny v Tachově, se tu sešlo ve středu 27. února.

Foto: Lucie Lihmová
Článek

Dívky na začátku akce připravily občerstvení formou nepečených sladkých kuliček. Mezi dětmi se objevily i masky a řádění mohlo začít naplno.

Mezi aktivity patřily hry typu: tanec na novinách, tanec s balónkem, semafor, židlovaná, tanec pod tyčí a další. Ke konci celé akce si zahrály Xbox s pohybovým senzorem.

"Jednalo se o první ročník maškarního u nás a hodnotím jej jako úspěšný. Připravili jsme hry, které děti bavily a na konci dne se ptaly, kdy bude další akce. Tu v současné době připravujeme na konec března. Větší akce jsou plánované na konec května a června," uvedla Monika Farkašová, vedoucí Centra podpory rodiny Tachov.

Obě zařízení fungující pod neziskovou organizací Kotec o. s. pořádají pravidelné hry, soutěže a akce nejen pro své pravidelné klienty, ale i pro veřejnost. Aktuální informace jsou na facebookových stránkách obou zařízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám