Hlavní obsah

Martin Goga bojuje o titul Mr. Gay World 2011

Novinky, Marian Kajzer

Vítěz soutěže Gay Man ČR 2010 Martin Goga bojuje o titul Mr. Gay World 2011 ve filipínské Manile.

Foto: Marian Kajzer
Článek

Martin Goga, 26letý tanečník, vítěz soutěže o nejsympatičtějšího gaye - Gay Man ČR 2010, který uspěl také v mezinárodní soutěži Mr. Gay International 2011 (3. místo), odletěl do filipínské Manily.

V Manille se od 8. do 14. března koná světové finále soutěž Mr. Gay World 2011. Martin Goga bude o tento titul bojovat jako úplně první zástupce ČR.

Ve středu 9. března se uskutečnila velká tisková konference, na níž bylo několik desítek novinářů a televizních stanic. Na Filipínách berou tuto soutěž opravdu vážně a s hrdostí sobě vlastní.

Již zítra čeká finalisty, včetně Martina Gogy, výlet mimo Manilu, kde budou probíhat první mimofinálové soutěže. Samotné finále se uskuteční 13. března v jednom z největších gay clubů světa. Podle organizátorů se očekává na čtyři tisíce hostů. Všichni finalisté jsou nyní na Filipínách vnímáni jako celebrity a všichni se k nim chovají stejně, jako by se zde konalo finále Miss World. Patronkou letošního klání je Miss Earth 2010.

"Let byl strašně dlouhej. Včera proběhla uvítací párty. Máme skvělej tým lidí a servis. Vše je do puntíku skvěle zorganizované. Jsme ve třech týmech, kluci jsou přátelští. Je tady plno kultur," napsal Martin Goga v e-mailu z Manily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám