Hlavní obsah

Májové slavnosti města Mikulova zvou na open air koncert. Přijede Michal Hrůza i skupina Mandrage

Novinky, Jitka Sobotková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od pátku 20. května rozkvete Mikulov městskými oslavami, které nabídnou pestrý víkendový program pro všechny generace. Návštěvníci se mohou těšit na ukázky ze života v Mikulově v dobách minulých, zpřístupnění všech památek i aktivní program pro děti.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

V sobotu 21. května se uskuteční jeden z prvních open air koncertů sezóny v nově zrekonstruovaném amfiteátru. V 18 hodin zahájí hudební program místní Depeche Mode Revival Band, který hraje v původních verzích i ve vlastních aranžích skladby této britské hudební legendy.

Poté se představí úspěšný zpěvák, kytarista a hudební skladatel Michal Hrůza se svou kapelou. V jeho vystoupení jistě nebudou chybět hity Zakázané uvolnění, Duše do vesmíru nebo Slunce.

Na pódiu ho pak vystřídá mladá zpěvačka Debbi, jejíž hit Touch The Sun se nedávno stal nejhranější skladbou v českém éteru.

Další hvězdou koncertu je kapela Mandrage, která již několik let patří ke stálicím všech tuzemských festivalů. Do povědomí posluchačů se zapsala písněmi jako Hledá se žena, Šrouby a matice nebo Tanči, dokud můžeš. Na pódiu se kapela prezentuje propracovaným designem a energickou show s výraznými světly. Laťku svých koncertů nechtějí Mandrage snižovat ani letos a v souladu s duchem posledního alba Po tmě jsou všechny kočky černý se jejich koncert ponese v duchu stříbrných odstínů a zrcadlových efektů.

„Předprodej vstupenek zajišťuje společnost Ticketstream a již byl spuštěn. Vstupenky na koncert lze zakoupit na webových stránkách www.ticketstream.cz, www.mikulov.cz nebo přes Facebookovou stránku Město Mikulov. V Mikulově pak v Turistickém informačním centru na Náměstí,“ uvedla Pavlína Krčálová, produkční pořadatelské společnosti Mikulovská rozvojová. Dodala, že vstupenka v předprodeji stojí 290 Kč a na místě 350 Kč. Děti do 140 cm mají vstup zdarma. 

Reklama

Výběr článků

Načítám