Hlavní obsah

Lyžařské středisko Stupava už je připraveno na zimu

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbené lyžařské středisko Stupava v Chřibech na Uherskohradišťsku dokončilo přípravy na zimní sezónu. V areálu, který tradičně zahajuje lyžařskou sezónu jako první ve Zlínském kraji, se už jen čeká na první mrazíky.

Foto: www.stupava.cz

Lyžařské středisko Stupava.

Článek

Provozovatelé areálu chtějí začít sjezdovky zasněžovat hned, jakmile teploty klesnou pod bod mrazu. "Jsme připraveni zahájit provoz. Takže když to počasí dovolí, může sezóna začít už brzy," slibuje Lubomír Orel, majitel střediska.

Lyžařské středisko Stupava patří mezi nejoblíbenější ski areály na Východní Moravě. Do zimní sezóny vstoupí s několika novinkami. Tou hlavní je rozšíření sjezdových tratí, které zvýší komfort lyžařů během jízdy.

"Podařilo se nám také vylepšit zasněžování svahu a zvýšit kapacitu odbavovacího systému," dodává Lubomír Orel. Na své si přijdou i malí lyžaři. Ti v areálu najdou vlastní park s pohádkovými postavičkam.

Lyžařské středisko Stupava funguje od roku 2001. Nachází se v Buchlovských kopcích, v nadmořské výšce 350 - 450 metrů nad mořem. Má celkem čtyři sjezdovky, z nichž ta nejdelší, zasněžovaná a osvětlená, měří půl kilometru. Během sezony areál každý den nabízí večerní lyžování, k dispozici je i lyžařská a snowboardová škola a Freestyle park s několika překážkami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám