Hlavní obsah

Lyžaře ve Velkých Karlovicích střídají cyklisté a také golfisté

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen týden poté, co se ve Velkých Karlovicích zastavily lyžařské vleky, startuje sezóna cyklistiky a dalších letních aktivit. Cyklostezku Bečva v údolí již plní milovníci kol i in-line bruslí. Postupně přibývají i další možnosti.

Foto: Martina Žáčková

Odpaliště Golfového hřiště Horal.

Článek

Například v Resortu Valachy je od pátku 31. března otevřena část Golfového hřiště Horal. Zájemci si mohou přijít zatrénovat na cvičné odpaliště, přístupné je denně od 9 do 16 hodin. Kompletně celé hřiště s jamkami bude zpřístupněno poté, co na něm roztají poslední zbytky sněhu. 

Již na Velikonoce se ve Velkých Karlovicích otevře také půjčovna segwayů, návštěvníci ji mohou do prázdnin využívat vždy o víkendech. Vzhledem k tomu, že součástí služby je i doprovod průvodce, se vyzkoušení této oblíbené zábavy nemusí obávat ani nezkušení jezdci.

Jaro je také ideální příležitostí vyrazit na některou z mnoha turistických tras, podél nichž je možné obdivovat i vzácné a chráněné rostliny. Pro rodiče s dětmi je ideální Kulíškova naučná stezka okolím hotelu Horal. Milovníky hezkých panoramat zaujme Fotostezka Valachy lemovaná dvanácti místy, která stojí za zvěčnění a jsou doplněna radami a tipy od profesionálů.

Od druhého květnového víkendu bude otevřen také oblíbený dětský zábavní park Razulák na úpatí sjezdovky Razula. Děti se tu mohou vyřádit na mnoha atrakcích v čele s lanáčkem či tubingem.

Další zajímavou akcí bude 6. května závod Valachy duatlon u hotelu Galik. Kromě dospělých si mohou v této stále populárnější disciplíně zasoutěžit také děti.

Reklama

Výběr článků

Načítám