Hlavní obsah

Lupiči překazil oloupení kurýra zákazník

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před měsícem, 31. ledna, se krátce před 15. hodinou pokusil v Berouně, v Šafaříkově ulici, lupič okrást řidiče doručovacího vozidla. Ten právě přivezl zásilku zákazníkovi, když byl napaden u otevřeného zavazadlového prostoru. Zločince vyrušil zákazník, který si přišel zásilku vyzvednout.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

V okamžiku, kdy se řidič nacházel v zavazadlovém prostoru služebního dodávkového vozidla Peugeot Boxer, kde hledal balík pro zákazníka, a byl otočen zády ke dveřím vozidla, mu do vozidla vnikl neznámý pachatel, který ho udeřil pěstí do obličeje. Po tomto útoku poškozený spadl na záda do balíků, pachatel ho zaklekl a začal mu prohledávat přední kapsy u bundy, se slovy, aby byl v klidu, dal mu peníze a nechá ho být.

„Řidič se začal bránit a došlo k zápasu. Dveře vozidla se v průběhu zápasu zavřely a ve vozidle byla tma. Poškozenému se podařilo dostat ke dveřím a ven z vozidla. Pachatel vyskočil za ním. Před vozidlem však již čekal zákazník, kterého se lupič lekl a utekl směrem do ulice Preislerova. Ke zranění poškozeného nedošlo, a pachateli se nepodařilo mu nic odcizit, ani poškodit,” informovala mluvčí Policie ČR Beroun Marcela Pučelíková.

Policisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli. Jedná se o muže ve věku 30 - 35 let, výšky okolo 185 cm, střední postavy, byl oholený, na hlavě měl čepici, zřejmě černý kulich, po stranách ostříhán dohola, měl kulaté tváře, mluvil česky bez přízvuku. Oblečen byl do zelené maskáčové bundy, černých kalhot, na rukou měl rukavice.

Reklama

Výběr článků

Načítám