Hlavní obsah

Luhačovický víkend pro single cestovatele uspěl v soutěži

Novinky, Denisa Ižová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy ocenila produkt Víkend pro single cestovatele v hotelu Alexandria akciové společnosti Lázně Luhačovice jako Hit sezóny pro rok 2017.

Foto: Lázně Luhačovice

Odevzdávání ocenění - Hit sezóny 2017 - Ing. Miloslava Fialová, Jan Pijáček a Dr. Dana Daňová.

Článek

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže o nejlepší produkt turistické oblasti Východní Morava se konalo 28. února ve Zlíně na závěr Výroční konference cestovního ruchu tohoto regionu. Ocenění převzala Miloslava Fialová, ředitelka hotelu.

Víkend pro single cestovatele v hotelu Alexandria byl letos již jednou oceněn, když získal  druhé místo v soutěži Velká cena cestovního ruchu 2016/2017 v Brně.

Miloslava Fialová k ocenění řekla: „Snahou bylo odlišit se od ostatních wellness pobytů na trhu a ukázat, že relaxace bez partnera nebo přátel nemusí být nuda. Ve vybraných víkendech u tohoto netradičního pobytu je připraven organizovaný program s profesionálním koučem s cílem přiblížit lázně singles a sólo hostům, kteří mohou během společných aktivit, procházek či večeří poznat nové lidi a přátele. Účast na společných aktivitách je zcela dobrovolná. Hosté se setkávají ráno u snídaně a večer při večeři a zapojují se do společenských aktivit podle nálady. Kromě toho využívají volný vstup do wellness centra a relaxační procedury.“

Alexandria Spa & Wellness hotel je vlajkovou lodí Lázní Luhačovice. Nechybí v něm pravidelný kulturní program ve vyhlášeném nočním klubu s prvorepublikovou atmosférou. Hotel již čtyřikrát získal prestižní ocenění v soutěži Czech Hotel Awards – Hotel roku v kategorii  Wellness & spa ve Zlínském kraji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám