Hlavní obsah

Luby zažijí fotbalový duel okresního přeboru dvou týmů ze špice tabulky

Novinky, Ivan Utěkal

V neděli 15. září od 15.00 hodin začne na fotbalovém stadionu Strunalu Luby souboj celků na špici tabulky okresního přeboru na Chebsku. Hosté z Vojtanova (2. místo) a domácí Strunal Luby (1. místo) se budou snažit v duelu vyhrát a upevnit si postavení v čele tabulky.

Foto: Ivan Utěkal

Lubské mužstvo se v Hrozňatově zdraví před utkáním s domácími hráči.... TJ Hrozňatov vs Strunal Luby 3:4 (1:1).

Článek

Poslední vzájemné zápasy nedělních soupeřů v okresním přeboru (OP) je z ročníku 2011/12 a bilance je lepší pro hostující FC Vojtanov. V domácím prostředí vyhrál 3:0 a na horké půdě v Lubech opět těsně zvítězil 3:2. 

Ročník 2012/13 absolvoval Strunal Luby v I. B třídě, do které postoupil ze 7. místa OP. Tento ročník Strunal Luby ukončil na sestupovém 10. místě ze 14 mužstev a vrátil se opět do OP ročníku 2013/14. Hostující FC Vojtanov v témže ročníku se umístil na konečném 7. místě.

Nedělní fotbalové utkání bude pikantní tím, že obě mužstva v prvních čtyřech kolech ještě neprohrála a ztratila pouze v jedné remíze po obou stranách. Strunal Luby je na tom však bodově lépe, kdy vyhrál na pokutové kopy a připsal si dva body. Hráči z Vojtanova takové štěstí neměli a prohráli na PK a má celkově o bod méně.

Dalším "tahákem" na tento vzájemný zápas v Lubech je, že mužstva po prvních čtyřech utkáních mají excelentní skóre... Hostující FC Vojtanov 21:8 a domácí Strunal Luby 21:7.Takže se fanynky, fandové a přátelé fotbalu mohou těšit na krásné góly v tomto utkání.

Nejlepším střelcem u hostů a zároveň v celém chebském okresním přeboru je zatím Jakub Bartoš, který zatím soupeřům nastřílel 14 gólů ! Druhým nejlepším střelcem je Lukáš Vlk, který dal 4 góly. Domácí Strunal Luby má nejlepšího střelce Martina Slámu, který hrál jen v posledních dvou zápasech a nastřílel soupeřům 5 gólů. Druhým nejlepším lubským střelcem je Antonín Mlčoch, který celkem nastřílel 4 góly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám