Hlavní obsah

Lokomotiva pomůže s propagací akce Sportuj s námi!

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 1. prosince proběhl křest lokomotivy s označením Škoda 380.002 a to v designu akce asociace České unie sportu – Sportuj s námi! Generální partner České dráhy poskytl tuto atraktivní reklamní plochu na nejnovější české lokomotivě a bude propagovat sportování české veřejnosti.

Foto: Jiří Cysař

Nový design 380.002

Článek

Akce Sportuj s námi je zaměřena na širokou veřejnost a letošní nultý ročník zahrnoval 180 akcí po celé České republice.  

Na něj naváže nový, první ročník v roce 2015 - již je vybráno téměř 500 akcí. Podpoře a větší prezentaci mezi širokou veřejností má pomoci reklama na lokomotivě Českých drah. Patrony jsou a nadále budou Eva Samková, Jaroslav Kulhavý a Jakub Kohák - všichni se pondělní slavnostní akce zúčastnili.

Nejdříve zhodnotili loňský ročník přítomní hosté a to jak z řad generálního partnera, tak z řad ČUS. Po úvodních slovech se přešlo na nástupiště, kde byla lokomotiva připravena ke křtu.

Ten byl pojat velmi vtipně - Eva Samková a Jaroslav Kulhavý přitáhli lokomotivu na lanu. Pak již nic nebránilo slavnostně pokřtít lokomotivu v novém kabátě.

Reklama

Výběr článků

Načítám