Hlavní obsah

Locomotive zahraje ve strakonickém klubu Křemelka

Novinky, Dalibor Szenci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do strakonického klubu Křemelka zavítá dunivé českokrumlovské komando Locomotive, které svými hutnýmí riffy a kulometnou palbou bicích převálcuje každého bez rozdílu.

Foto: Dalibor Szenci

Locomotive

Článek

Na Křemelce se po delší době ukáže trocha tvrdší muziky. než je zvyklostí.

Hned od začátku to rozbalí partička The Rivers,která předvede svůj post hardcore. Kapela o třech členech a vcelku nízkého věku spatřila světlo světa zhruba před rokem a půl, kdy se vrhla na koncertní pódia, kde jí to opravdu sluší a kde umí předvést svou mladou živelnost.

OSA Killers patří dnes již k zavedeným kapelám a jejich show je koncert od koncertu lepší a také pestřejší. V nedávné době kapela vystupovala již v sedmi členech, kdy na pódiu byly spatřeny nástroje jako housle, djembe a již legendární didgeridoo, které už neodmyslitelně ke kapele patří. OSA Killers jistě nezklamou a jejich show určitě stojí za shlédnutí.

Locomotive, tato těžkotonážní banda nenechá nikoho chladným a vždy předvede plně profesionální výkon plný agresivní energie. Kapela existující od roku 1995 projela několikrát ČR, ale zavítala i do Maďarska, Nizozemska, Srbska a dalších zemí a zahrála si po boku kapel jako např. Pro-pain, Machine head nebo Napalm death. Za svou kariéru vydala dvě EP a 3 dlouhohrající desky a také jedno koncertní DVD.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám