Hlavní obsah

Libor Pavlata křtil své album Nic Nemusíš

Novinky, Dana Malinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Křest premiérové desky Libora Pavlaty, zakladatele a provozovatele žambereckého JamRocku, se konal 16. ledna v Divišově divadle v Žamberku.

Foto: Dana Malinová

Libor Pavlata, Křest desky "Nic Nemusíš"

Článek

Divadlo bylo ve čtvrtek plné. Už anonce na tuto akci slibovala silný hudební zážitek. Lenka Dusilová a Karolína Kalandrová nakonec nedorazily, ale i tak to byl skvělý koncert. 

Libor Pavlata, který založil a provozuje velice populární hudební festival JamRock v Žamberku, zazpíval s kapelou ve složení Jan Ponocný, David Babka, Pája Bohatý, Milan Cimfe, Adam Jánošík a Jan Šťovíček písně ze svého prvního, sedm let tvořeného folkrockového alba Nic Nemusíš.

Na pódiu se vystřídali i Franta Černý, Michal Hrůza, kteří jsou kmotry této desky, dále členové kapely Divokej Bill – Roman Procházka a Václav Bláha. Na saxofon exceloval Ondra Klimek. Za zmínku rozhodně stojí i vystoupení kapely Hashberry, jejíž člen Petr Nýdl pozval na podium svého bratra Vojtu, který předvedl svůj um na klarinet. Nechyběl ani Dětský pěvecký sbor ze Základní školy, Masarykova z Klášterce nad Orlicí.

Po koncertu bylo nové CD ke koupení, a kdo nezaváhal, nechal si podepsat i učinkující. Kdo to nestihl v divadle, měl možnost ještě v restauraci Imrvere, kde probíhala afterparty.

Reklama

Výběr článků

Načítám