Hlavní obsah

Levný nákup i pomoc potřebným aneb Třetí ročník Fashion Second Handu v Příbrami

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přesně po roce se v Příbrami plánuje už třetí ročník Fashion Second Handu. Jedná se o módní sekáček, kam převážně dámy chodí prodávat / měnit své oblečení a doplňky, nebo jdou pouze nakoupit.

Foto: Jitka Doubravová

Nabídka oblečení

Článek

Po loňském druhém, velmi úspěšném ročníku, se chystá ročník třetí - uskuteční se v sobotu 1. dubna v tělocvičně Základní školy v Jiráskových sadech. Dámy se zde sejdou vždy v brzkých ranních hodinách. Ty, které měly předem rezervaci, si připravují svá prodejní místa a od devíti hodin se sbíhají houfy nakupujících, aby pořídili skvělé kousky za pár korun. To se podaří téměř každému a domu tak odcházejí s taškami oblečení.

Věci, které se v den akce neprodají, si ženy mohou samozřejmě odnést domu. Kousky, které vědí, že už nebudou používat, mohou před odchodem odevzdat do velkých pytlů, které organizátoři následně věnují sociálně slabším lidem.

Myšlenka dobročinného účelu byla také jednou z těch, proč Fashion Second Hand v Příbrami vznikl. Minulý rok se vybralo osm velkých pytlů, které byly věnovány Farní charitě v Příbrami. Tento rok tomu bude zrovna tak.

Reklama

Výběr článků

Načítám