Hlavní obsah

Letošní Dny Karviné přinesou novinky

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každoroční červnové oslavy města se pomalu blíží, a tak se opět můžete těšit na kvalitní hudební i doprovodné menu. Organizátoři z Městského domu kultury prozradili i pár zajímavých novinek.

Foto: Milan Haluška
Článek

Jednou z nich je například nová lokomotiva u Veselého vláčku, který vždy na hlavním nádraží rozzáří oči stovkám dětí a je naplněn k prasknutí. Vláček díky další lokomotivě nebude mít tradiční dvě jízdy, ale tři.

Další novinka se týká vstupného do letního kina, které se již nebude platit při vstupu do parku, ale přímo u vstupu do letního kina.

"Chtěli jsme tímto krokem vyjít vstříc lidem, kteří nejdou na program, ale chtějí si užít například pouťové atrakce před letním kinem či projít parkem," upřesňuje Jana Komínková z Městského domu kultury.

Součástí oslav bude například jako v loňském roce také LED obrazovka na náměstí, která bude dle dohod s kapelami přenášet dění z pódia. Na své si přijdou také milovníci místních kapel, které vystoupí na scéně Lodiček. V rámci doprovodného programu se mohou lidé na náměstí bavit s Cirkusem trochu jinak.

Dny Karviné letos proběhnou ve dnech 12. a 13. června.

Reklama

Výběr článků

Načítám