Hlavní obsah

Letní dobrodružství (nejen) s Asterixem a Obelixem nabídne zámek Stránov

Novinky, Veronika Vynikalová

V sobotu 18. července bude pro dětské návštěvníky připraven další pohádkový den na romantickém zámku Stránov u Mladé Boleslavi.

Foto: Veronika Vynikalová
Článek

Pro malé i velké je nachystána zábavná soutěžní stezka, na které je budou provázet oblíbené postavičky galských hrdinů Asterixe a Obelixe. Na návštěvu přijede také zlobr Shrek s krásnou Fionou, špenátový svalovec Pepek námořník a další známí kamarádi z televizních obrazovek.

V zámeckém podzemí u žlutých fazoláků Mimoňů bude připravena tajná dílna s výrobou pravých mimoňských medailí. U pravěké rodiny Flinstounových budete muset ulovit mamuta a vlk se zajícem z kultovního seriálu "Jen počkej" už také mají vymyšlenou nějakou tu lumpárnu nejen pro děti, ale i pro dospěláky.

Pirát Hambivous, postrach moří a oceánů, dovezl na své bárce i dětského hrdinu a dobrodruha Spongeboba, který nadevše miluje krabí hambáče.

Své žongléřské umění předvede kejklíř Mitril, zámecké nádvoří roztančí dětské orientální tanečnice a jako host pohádkového dne zazpívá Michaela Lamačová.

Barmanská univerzita, korálkové tvoření, malování na obličej, marcipánové designérství a stánky s dobrotami jsou již tradičním koloritem, které na zámku Stránov v Jizerním Vtelně u Mladé Boleslavi nesmí chybět.

Přijďte si užít pohodový rodinný prázdninový den v romantickém prostředí novorenesančního zámku, kde byla natočena nejedna známá česká pohádka.

Akce se koná za každého počasí, v exteriérech nebo interiérech zámku, od 11 do 17 hodin, pohádková stezka pro děti je připravena do 15.30 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám