Hlavní obsah

Letní dětský tábor na splátky

Novinky, Ladislav Nolde

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Titulek je lehce zavádějící, ale popisuje jednu z hlavních výhod letního dětského tábora Suté Břehy 2016, pořádaný spolkem Ekologické centrum EKO-LAND.eu, z. s. z Pardubic. Spolek, který si také říká táborníček.cz, uspořádá 23. letní tábor pro děti z Pardubic a okolí od 16. do 30. července.

Foto: Ladislav Nolde
Článek

Spolek táborníků z Pardubic pořádá svůj 23. letní dětský tábor, počtvrté na Sutých Březích, podruhé pod novým provozovatelem tábořiště. Děti se letos mohou těšit na celotáborovou Hru o trůny, která děti zavede do středověku. Každý den budou soutěžit, sbírat vyznamenání a tím určovat pořadí ve hře. Každý večer se celkový počet vyznamenání spočítá, vítěz usedne na trůn a jeho oddíl si následující den bude užívat kralování nad celým táborem.

Chatkový tábor leží na vysokém břehu řeky u lesa, takže ani v nejparnějších dnech tam není velké horko. V roce 2015, kdy byly letní teploty rekordní, táborníci nepociťovali nic, kromě krásného počasí, zatímco se všichni ve městech pekli.

Z titulku je patrné, že rodičům táborníci ulehčují finančně. Vše stojí peníze, ale EKO-LAND.eu nabízí možnost měsíčních splátek ve výši od 798 Kč měsíčně, což využívá velké množství rodičů, hlavně těch, co mají dvě děti, takže jednorázová platba není tak vysoká. Pokud na tábor jedou sourozenci, automaticky dostávají slevu 500 Kč na jedno dítě. Celková cena tábora je 3990 Kč a zahrnuje dopravu z Pardubic a zpět autobusem, ubytování, stravu pětkrát denně, pitný režim po celý den a všechny aktivity na táboře.

Děti si dále v mezičase, kdy se nehraje "celotáborovka", můžou vybrat individuální program, který je mezi dětmi velice oblíbený. Každý den si mohou vybrat z 8 pravidelných činností, např. kroužek vaření, kroužek kreativity, střelba ze vzduchovky, kroužek horolezectví a dovedností s lany a jistícími prostředky, vodácký kurz, kurz přežití Survival a kurz první pomoci. Všechny kroužky jsou hravé, soutěživé, žádná obyčejná teorie.

Reklama

Výběr článků

Načítám