Hlavní obsah

Lékaři si naordinovali sokolovský golf

Novinky, Josef Sekyra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobotní den 28. dubna byl na sokolovském hřišti velmi rušný, po fairways se pohybovalo více než osmdesát golfistů. Těžko byste ovšem poznali, že se jednalo především o lékaře a studenty 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

Foto: Josef Sekyra
Článek

Hlavním aktérem a především organizátorem turnaje byl děkan fakulty prof. MUDr. Tomáš Zima, DrSc., MBA, který turnaj lékařů a akademiků pořádal na sokolovském hřišti již po třetí. I letošnímu  třetímu ročníku turnaje samozřejmě naordinoval velmi krásné počasí pro hru. Stejně jako předešlé dva ročníky počasí tomuto turnaji více než přálo.

Celá akademická akce byla završena vloženou soutěží na podporu České golfové  asociace hendikepovaných. Golfisté se mohli zapojit do soutěže nearest to the pin, ovšem z pozice hendikepovaného hráče s použitím vozíku paragolfer. Soutěž příkladně vyhrál prezident GCSO Ing. Ladislav Šulda, který téměř atakoval hole in one.

Na turnajových stupních vítězů stanul i prof. MUDr. Tomáš Zima, DrSc., MBA, který svou cenu předal jednomu z hráčů reprezentace České golfové asociace hendikepovaných Aleši Trnkovi, k tomuto se připojil se svou cenou i prezident GCSO. V závěru ceremoniálu byl České golfové asociaci hendikepovaných předán symbolický šek na podporu hendikepovaných hráčů. Šek předal společně s děkanem fakulty také Ing. Milan Štrudl Ph. D ředitel společnosti Golf Sokolov a. s.  a Ing. František Dohnal  za Sokolovské strojírny a. s.

Věříme, že lékaři si sokolovskou osmnáctku naordinují i příští golfovou sezónu, a že se zúčastní minimálně ve stejném počtu, jako v tomto ročníku.

Reklama

Výběr článků

Načítám