Hlavní obsah

Lázeňské Karlovy Vary nabízejí léčbu i odpočinek

Novinky, Denisa Ižová

Lázně Karlovy Vary jsou nejstarší a svou slávu odvozují od císaře Karla IV., který je založil. Pyšní se i dalšími nej - jsou z českých lázeňských měst nejnavštěvovanější a v zahraničí nejproslulejší. Samotné Vary pak žijí bohatým kulturním společenským životem, jehož nejvýraznějším projevem je zdejší filmový festival.

Foto: Denisa Ižová

Karlovarská kolonáda

Článek

Od dob socialismu se mnohé změnilo k lepšímu - přibyly nové kapacity, hotely, služby, wellness… Co se však nezměnilo a zůstalo jedničkou, jsou unikátní účinky karlovarské minerální vody, za kterou se sem vydávají stovky tisíc klientů z celého světa.

Dovolit si je ale může i domácí klientela. Na možnost komplexní či příspěvkové lázeňské rehabilitační péče se informujte u svého lékaře, nebo si pobyt můžete koupit sami.

Vloni navštívilo Bohemia-lázně 11 027 lidí, kteří tu celkem strávili 134 248 dní. Na léčebné pobyty přijelo z celého Česka 1141 zájemců. Dalších 1720 obyvatel ČR si léčebné procedury a ubytování platilo samo. 

„V naší nabídce dlouhodobě vedou lázeňské pobyty na léčbu trávicího traktu a pohybového ústrojí, a to v sanatoriu Kriváň a hotelích Slovan a Concordia, které jsou umístěny v blízkosti kolonád. Nově zrekonstruovaný balneoprovoz s novým rehabilitačním bazénem, vodoléčebných procedurami a moderním wellness centrem poskytuje nadstandardní vybavení a profesionální péči. Nabízíme i nonstop lékařskou péči,” popsal ředitel karlovarských Bohemia-lázní Jiří Sluka.   

„Hrazeny jsou léčebné lázeňské pobyty s programem diabetologickým, redukčním, rehabilitačním, onkologickým i preventivním," vyjmenoval.

Kromě klasických léčebných pobytů lázně nabízejí i vánoční, silvestrovské, velikonoční nebo několikadenní relaxační pobyty.

Novinkou jsou seniorské programy zaměřené na podporu a uvolnění pohybového aparátu. Lázně připravují i pobyty pro rodiny s dětmi, jejichž součástí bude péče o děti během procedur rodičů a animační programy včetně sportovního a kvízového odpoledne nebo výtvarné dílny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám