Hlavní obsah

Lázeňské dožínky, jak mají být

Novinky, Martina Rychetská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moravská slivovice a hruškovice, šunka na kosti, domácí zabijačka, uzený hovězí jazyk s křenovou majonézou, regionální koláče, pravý burčák a další moravské speciality… To vše bude v sobotu 14. září od 11 do 15 hodin připraveno v Lázních Luhačovice pro návštěvníky Dožínkového brunche.

Foto: Martina Rychetská

V Luhačovicích připravili svátek sklizně v lázeňském stylu

Článek

Vedle konzumace regionálních pokrmů moravské kuchyně čeká na milovníky dobrého jídla a pití také stylový hudební program, o který se postará Strážnická cimbálová muzika Michala Miltáka. To vše se odehraje v kulisách hotelové Francouzské restaurace, která se díky původnímu prvorepublikovému interiéru pyšní noblesní atmosférou.

„Moravské speciality, dožínky a Francouzská restaurace ze třicátých let… Že je tato nezvyklá kombinace více než lákavá, dokládá již osmý ročník Dožínkového brunche, ze kterého se pomalu, ale jistě stala luhačovická tradice,“ uvedla Ing. Miloslava Fialová, ředitelka hotelu Alexandria akciové společnosti Lázně Luhačovice.

„A pro ty, kteří ještě nebudou mít dost zážitků, je k dispozici hotelové wellness centrum ve stylu starořímských lázní. Každý dožínkový host totiž navíc obdrží poukaz na zvýhodněný vstup,” dodala.

Další informace na www.lazneluhacovice.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám