Hlavní obsah

Ladná Čeladná 2020 bude

Novinky, Josef Zajíc

Na rozdíl o řady hudebních festivalů, které byly kvůli epidemii koronaviru přesunuty na příští rok, se Ladná Čeladná uskuteční v původním termínu 7. a 8. srpna 2020.

Foto: Josef Zajíc

Ladná Čeladná 2020 bude. Ilustrační foto LČ 2016

Článek

Organizátoři se tak rozhodli poté, co s účinností od 8. června je možné pořádat akce nepřeshující ve stejný čas 500 osob. Počet vstupenek v předprodeji je proto v tuto chvíli omezený, k jejich případnému navýšení dojde až s dalším rozvolňováním pravidel ze strany české vlády. Pokud bude epidemiologická situace nadále příznivá, tak od 22. června bude možno pořádat akce pro tisíc lidí.

„Vývoj sledujeme a v případě dalšího uvolňování jsem připraveni od 1. července navýšit počet vstupenek v předprodeji. Doporučujeme nicméně zakoupit si vstupenky co nejdříve,” vysvětlil ředitel festivalu Ladná Čeladná Jindřich Vaněk.

Kromě limitovaného počtu návštěvníků v areálu jsou organizátoři festivalu připraveni maximálně vyhovět i dalším nařízením přijatým vládou týkajících se bezprostředních a hygienických opatřeních.

Program bude probíhat pod širým nebem. Z hudební nabídky se návštěvníci letos mohou těšit na Janka Ledeckého, Čechomor, Vypsanou fixku, Vltavu, Pavla Dobeše a řadu dalších muzikantů a kapel.

Dětská scéna dále uvede představení v podání herců ze Staré arény Ostrava a divadelní společnosti Cestovadélko.

„Festival Ladná Čeladná je známý pohodou, rodinnou atmosférou, kvalitní hudební nabídkou a rozmanitým programeme pro menší i větší děti. Věříme, že své pověsti dostojíme i na letošním šestém ročníku, konaném v době koronavirové,” dodal  Vaněk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám