Hlavní obsah

Kytarový virtuóz Lubomír Brabec zahraje v Týništi nad Orlicí

Novinky, Dana Dobešová

Kulturní centrum města Týniště nad Orlicí pořádá pro všechny příznivce vážné i méně vážné hudby koncert jednoho z nejvýznamnějších kytarových virtuózů české současnosti – Lubomíra Brabce.

Foto: oficiální promo fotografie

Lubomír Brabec: "Jubilejní koncertní turné 2018"

Článek

Výjimečná událost se uskuteční ve čtvrtek 15. února od 19:00 hodin v budově kulturního domu a je součástí Jubilejního koncertního turné 2018 k mistrovým 65. narozeninám. V Týništi nad Orlicí se uskuteční jediný koncert v rámci východních Čech.

Lubomíru Brabcovi je vlastní stylově pestrý repertoárový rejstřík. Je oblíbeným a častým hostem různých televizních pořadů a rozhlasových studií. Spolupracuje s nejrenomovanějšími orchestry, pěvci i sólisty na celém světě.

Odborné kritiky jej považují za hudebníka vybraného vkusu, tónu a techniky, a řadí jej k nejbrilantnějším kytaristům světa. Svými strhujícími výkony a přirozenou virtuozitou si získává obdiv koncertní veřejnosti. Pozornost medií pak často upoutávají jeho nekonvenční cestovatelské a sportovní aktivity. Jako první hudebník na světě uskutečnil v roce 1997 koncert v šestém světadílu - v Antarktidě.

Rezervace vstupenek a další informace na www.kc.tyniste.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám