Hlavní obsah

Květnové pořady v Akátovém domě

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domov pro seniory - Akátový dům, Městečko 52, Rajhrad, pořádá v květnu množství kulturních a vzdělávacích pořadů nejen pro svoje obyvatele, ale i pro širokou veřejnost.

Článek

Ve čtvrtek 3. května ve 14.00 hodin se uskuteční povídání s odborníkem Milanem Smutným na téma protetika, ortopedické obuv a vložky. Ve středu 9. května ve 14.00 hodin to bude hudební pořad Zpívánky manželů Procházkových.

Ve středu 16. května v 15.00 hodin zazní Koncert ke Dni matek. Zahraje Komorní kvarteto Brno s repertoárem klasických i populárních melodií a operních árií.

V úterý 22. května ve 14.00 hodin vystoupí žáci ZUŠ Rajhrad pod vedením učitelky Blanky Bartlové s tanečním a hudebním pásmem. Na své si přijdou zejména milovníci houslí, flétny a kytary. V závěru vystoupí se sólem na housle žákyně ZUŠ Újezd u Brna Emma Mikšíková.

Ve středu 23. května od 15 do 17 hodin bude rodina Denkova vyprávět o své dobrodružné plavbě kolem světa. Ve středu 30. května od 14.00 hodin si účastníci vyslechnou přednášku MUDr. Richarda Součka Účinek léčivých rostlin.

Reklama

Výběr článků

Načítám