Hlavní obsah

Kryštof, No Name,Tata Bojs a další kapely nabídne rodinný festival Holešovská Regata 2016

Novinky, Petra Svěráková

Další, tentokrát už 6. ročník rodinného festivalu HOLEŠOVSKÁ REGATA, zná svoji podobu. Pořadatelé představili seznam hlavních kapel a zpěváků, kteří v červnu 2016 budou tvořit hudební dramaturgii festivalu. A stejně jako v uplynulých dvou letech bude následující ročník dvoudenní.

Foto: archiv Agentury Velryba

Holešovská Regata 2015.

Článek

Uskuteční se ve dnech 17. - 18. června 2016 na již tradičním místě – v zámeckém parku a zámku v Holešově.

V pátek 17. června čeká na návštěvníky opravdová lahůdka – na hlavním pódiu vystoupí v současnosti asi nejpopulárnější interpret u nás – kapela KRYŠTOF, která v uplynulých týdnech sklidila u fanoušků obrovský úspěch s turné SRDCEBEAT. Kapela Kryštof se na Holešovskou Regatu po dvou letech nevrací jen tak náhodou, ale přímo na přání samotných muzikantů, kteří byli z atmosféry festivalu před dvěma lety nadšení. A že se tehdy nejednalo jen o společenskou frázi, potvrzuje právě to, že si skupina vybrala Regatu mezi pouhých pět letních festivalů, na kterých příští léto zahraje mimo své „kempy“.

V sobotu 18. června - v hlavní festivalový den, se na pódiu vystřídají TATA BOJS, JELEN, MICHAL HRŮZA, ANETA LANGEROVÁ a další. Sobotní večer bude patřit slovenským NO NAME, kteří v Holešově zároveň oslaví 25. narozeniny kapely. Stalo se již tradicí, že festival je každoročně zakončený velkým ohňostrojem, pokaždé v neobvyklém stylu, a i tuto tradici hodlají pořadatelé v příštím roce dodržet.

Chybět nebude ani bohatý doprovodný program včetně populární Soutěže netradičních plavidel a Mistrovství Holešova (a světa) v přejezdu vodní lávky. 

„Jedním z hlavních témat doprovodného programu budou aktivní sporty – takže diváky pobaví umění free style jezdců na U rampě, parkurová dráha, break dance vystoupení, workshopy a mnoho jiných dovedností, u nichž opět počítáme s aktivním zapojením malých i velkých diváků. Postupně už připravujeme také další vychytávky a témata doprovodného programu v zámku, v zahradách i na vodě, co to ale konkrétně bude, ještě neprozradíme, na to je zatím čas,“ řekl Michal Žáček, ředitel Agentury Velryba, která festival pořádá spolu s MKS Holešov.

Předprodej vstupenek bude již tradičně zahájen 1. prosince  - do konce roku budou vstupenky za nejvýhodnější ceny. Jednodenní vstupenky na pátek nebo sobotu budou do konce prosince stát 290 korun pro dospělé a 190 korun pro dětské diváky od 4 do 15 let. Ještě levnější bude vstupné u dvoudenní permanentky, kdy do konce roku budou v prodeji za 500 korun pro dospělé a 300 korun pro děti.

„Od ledna budou vstupenky dražší, cena se zvedne v průměru o 60 korun, a směrem blíže k datu festivalu ještě dále poroste,“ uvedl Žáček.

Rodinný festival HOLEŠOVSKÁ REGATA si za 6 let své existence vybudoval renomé, díky němuž jej každý rok navštíví více než 15 tisíc lidí z celé ČR, a to jak dospělých, tak také dětských návštěvníků, kteří si celý den dokáží užít stejně dobře jako jejich rodiče. I díky tomu se Holešovská Regata řadí mezi největší festivaly s rodinným zaměřením u nás.

Další informace na www.holesovskaregata.cz a FB stránkách festivalu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám