Hlavní obsah

Krucipüsk dnes zahraje v Ústí nad Labem

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberecká rocková legenda Krucipüsk vydala nové album Rodinnej diktát. V pátek 21. prosince se v prostorách ústeckého Kulturního sálu v Mírové 6 na Severní Terase uskuteční od 20 hodin jejich vystoupení.

Foto: Petr Štrympl

Richard Scheufler

Článek

Jedna z nejznámějších kapel s charismatickým zpěvákem strejdou Tomášem (Tomáš Hájíček) vydala v listopadu nové album Rodinnej diktát obsahující deset skladeb. A právě zmiňovaná, v pořadí již osmá studiová novinka bude patřit k hlavnímu repertoáru liberecko-ústeckého kvarteta.

Album Rodinnej diktát uslyší návštěvníci pátečního koncertu - uslyší i stejnojmennou skladbu. Ta dává naději, že album bude po delší době opět ostré jak břitva. Skladba připomíná svou rytmickou obnažeností jejich dosavadní vrcholové album Druide!.

V průběhu dvouhodinového programu skupina také naservíruje starší skladby z pestrého playlistu. V Krucipüsku účinkují dva zástupci Ústeckého kraje, Richard Scheufler (baskytara) a kytarista Jaroslav alias Jarmut Gabriel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám