Hlavní obsah

Kroměřížská radnice dokončí opravu sociálních zařízení Základní školy Slovan

Novinky, Redakce Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměřížská radnice letos dokončí opravu sociálních zařízení Základní školy Slovan. O poslední etapu prací se postará společnost HARKO z Kroměříže, náklady činí zhruba 3,2 milionu korun.

Foto: Město Kroměříž

Článek

„Mám radost z toho, že se blížíme do finále a že žáci ZŠ Slovan budou mít k dispozici kompletně opravené toalety,“ uvedl starosta Jaroslav Němec.

Pracovat se bude o letních prázdninách. Stavbaři opraví zbývající tři sekce sociálních zařízení. „Stávající toalety budou demontovány a instalovány budou nové, a to včetně nových rozvodů vody, kanalizace, elektro i vzduchotechniky. Nové budou i obklady, dlažby a omítky,“ popsala Zuzana Kytlicová z odboru investic.

Město opravuje sociální zařízení v ZŠ Slovan postupně několik let. Loni bylo do školy pro tyto účely investováno asi 4,5 milionu korun. Kromě toho radnice opravila povrchy hřišť venkovního sportovního areálu ZŠ Slovan, náklady činily téměř dva miliony korun.

ZŠ Slovan je největší základní školou v Kroměříži. Byla otevřena 1. září 1973. Školní areál tvoří čtyři pavilony, školní pozemek se skleníkem, dvě nádvoří, atrium a školní hřiště.

Reklama

Výběr článků

Načítám