Hlavní obsah

Kreativní veletrh a vánoční trhy budou v hlavní roli na holešovickém výstavišti

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech od 6. do 8. prosince se na Výstavišti Praha Holešovice uskuteční zimní část veletrhu Kreativita a Hobby. Souběžně budou probíhat Hrnčířské a Vánoční trhy.

Foto: Archiv pořadatele
Článek

Opět zaplní Holešovické výstaviště davy kreativních zájemců o novinky v oblastech jejich zájmů. A výběr je velice široký - od korálků přes malování až k výrobě keramiky.

Kreativita a Hobby

Zde naleznou návštěvníci vše, co je napadne z domácích aktivit dětí a také dospělých tvůrců. Výroba korálků, malování nebo patchwork - to vše a spoustu dalšího zde budou moci zhlédnout.

Součástí budou i semináře a workshopy s lektory, kteří zájemce naučí novinky v daném oboru kreativního umění, nebo připraví začátečníky.

Hrnčířské trhy

Hrnčířské trhy nabídnou bohatý výběr ručně vyráběného zboží od hrnčířů - k vidění samozřejmě budou hrnčíři přímo při výrobě. Představí se 150 řemeslníků z České republiky i ze zahraničí.

Trhy nabídnou také možnost zakoupit si výrobky - třeba pod stromeček či na vánoční stůl.

Vánoční trhy

Totéž umožní i Vánoční trhy. Koupit si budete moci dárky, dekorace či jen drobnosti, které potěší. Bohatý sortiment a nová koncepce trhů zaručuje velký výběr.

Kromě nákupů trhy nabídnou i vánoční atmosféru doplněnou koledami, provoněnou vánočním pečivem, punčem, kořením, provázenou vánoční náladou.

Výstavy zahajují v pátek v 10 hodin a pokračují až do neděle do 18 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám