Hlavní obsah

Kralupské koupaliště své brány otevře poslední květnový den

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderní kralupské koupaliště, jehož provoz od letošního roku nově přešel pod křídla Kralupské sportovní, bude letos pro veřejnost otevřeno od pátku 31. května.

Foto: Martin Tlustý

Kralupské letní koupaliště prošlo před třemi lety velmi zásadní rekonstrukcí a ve středních Čechách v současnosti patří k absolutní špičce.

Článek

Během letošní sezóny bude koupaliště v Lobečku pro širokou veřejnost otevřeno vždy od 10 hodin ráno, v červnu a září se bude končit večer v 19 hodin, během července a srpna se bude zavírat až o osmé hodině večerní.

Na své si však rovněž přijdou vyznavači tzv. kondičního plavání, pro které bude koupaliště mít otevřeno od poloviny června do poloviny září, a to vždy od pondělí do pátku, mezi 6.15 - 8.00 hodin a dále vždy večer 90 minut před koncem uzavírací doby.

Pracovníci Kralupské sportovní nově posílení o zahradnici velmi pilně připravují areál k otevření již od počátku května. V témže termínu zde bývalý hlavní dodavatel nedávno revitalizovaného koupaliště, liberecká firma Syner, současně provedla drobné záruční opravy, aby letošní sezóna na kralupském koupališti proběhla ke spokojenosti jak provozovatele, tak hlavně dlouhých tisíců koupání chtivých návštěvníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám