Hlavní obsah

Královna Eliška se svou družinou opět přijede do Jemnice

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 13. února se v Jemnici uskuteční tradiční Ples královny Elišky. Již 24. ročník opět slibuje zábavu do rána, bohatou tombolu a mnoho dalšího od 20 hodin v jemnickém kulturním domě.

Foto: N.K.N. Jemnice

Královna Eliška Přemyslovna se opět vrátí do Jemnice 13. února 2016

Článek

Prostory Kulturního domu v Jemnici se opět lehce ponoří do dob minulých. Sama královna Eliška se svou družinou se opět do Jemnice vrátí, aby se ujmula zahájení. Letos také vezme s sebou svého chotě Jana Lucemburského.

O programové zpestření se postará taneční skupina 4K při DDM Jemnice. V Jemnici známá jihlavská skupina Novus Origo si připraví také nejedno vystoupení. Na pódiu se budou střídat dvě kapely – Generace a Secret.

Návštěvníci plesu se mohou těšit na občerstvení i velmi bohatou tombolu čítající několik stovek lukrativních cen. V tombole se ukrývá LED televize (106 cm), možnost vyhrát auto na víkend, nebo si přímo za lepší peníze koupit. Šťastlivci mohou strávit příjemný wellness pobyt nebo se hezky obléct.

Organizátorem plesu je Nezávislý klub nadšenců Jemnice.

Předprodej vstupenek probíhá v TIC Jemnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám