Hlavní obsah

Krajské finále Středočeského tanečního poháru bude v Kralupech

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 30. listopadu 2010 se v kralupské sportovní hale uskuteční finále II. ročníku Středočeského tanečního poháru.

Foto: Stč. kraj

Logo Středočeského tanečního poháru 2010

Článek

Akce, jejímž vyhlašovatelem je odbor školství a sportu Středočeského kraje, se zúčastní postoupivší účastníci jednotlivých oblastních kol. Krajské finále v Kralupech, které začíná již v devět hodin ráno ve sportovní hale v centru města, zajišťuje mnoha akcemi prověřený tým místního domu dětí a mládeže.

Akce se zúčastní jak minitýmy do čtyř členů, tak taneční skupiny od pěti tanečníků výše. Akce je rozdělena podle věkových kategorií na žáky prvního a druhého stupně základních škol a dále na žáky středních škol a učilišť. Jednotlivá taneční čísla se vždy musí vejít do tří minut.

O třech nejlepších tanečních číslech v každé kategorii bude rozhodovat pětičlenná porota. Vítězové obdrží poháry, diplomy a věcné ceny.

Z jednotlivých oblastních kol do krajského finále v Kralupech postoupilo celkem 56 choreografií. Samy Kralupy budou mít ve finále hned čtyři zástupce. Všem organizátorům přejeme pevné nervy a účastníkům co nejvíce finálových bodů.

Reklama

Výběr článků

Načítám