Hlavní obsah

Krádež zemědělské techniky na Orlickoústecku

Novinky, Stanislava Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na začátku měsíce července způsobil dosud neznámý zloděj statku v Dlouhoňovicích krádeží zemědělské techniky škodu 200 tisíc korun.

Foto: PČR

Zemědělská technika statku v Dlouhoňovicích.

Článek

Během dnů 5. až 7. července na Žamberecku do oploceného areálu statku v Dlouhoňovicích vnikl zloděj, který zde odcizil zemědělskou techniku za 200 tisíc korun.

PČR-KŘP Pardubického kraje prostřednictvím tiskové mluvčí Lenky Vilímkové v souvislosti s touto krádeží žádá osoby, které by mohly poskytnout k uvedené majetkové trestné činnosti jakékoliv informace vedoucí k dopadení zloděje, aby se ohlásily na linku 158 nebo telefonní číslo 974 580 751.

Zároveň se obrací i na řidiče všech dopravních prostředků s palubním záznamem, projíždějících okolo Řeznictví a uzenářství Na Statku v Dlouhoňovicích dne 5. července v době od 8 hodin do 7. července 21 hodin o poskytnutí pořízeného záznamu dění v této oblasti.

Vzhledem k důležitosti rychlého vypátrání zcizené zemědělské techniky, PČR všem děkuje za veškeré informace a kamerové záznamy k této krádeži v Dlouhoňovicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám