Hlavní obsah

Kovárna Viva chystá další ročník Kovářské pětky

Novinky, Kateřina Martykánová

V sobotu 9. listopadu se v továrním areálu uskuteční již šestý ročník běžeckého závodu s příznačným názvem „Kovářská pětka“. Oblíbené sportovní klání je určené pro velké i malé příznivce běhu. Závod pořádá Kovárna Viva jako součást seriálu Běhů Zlín.

Foto: Kovárna Viva
Článek

Hlavní část závodu na pět kilometrů odstartuje stejně jako v loňském roce v 10:11 hodin na ulici Vavrečkova u 72. budovy. Zúčastnit se ho mohou jednotlivci i tříčlenné štafety, kterým bude místo štafetového kolíku sloužit kladivo. „Junioři a zdatné děti, které si troufnou vyrazit na trať společně s dospělými, si mohou zaběhnout první okruh ze tří, který bude mít asi 1900 metrů,“ uvádí za organizátory Zbyněk Rozsypal z Kovárny Viva.

Pro nejmladší závodníky jsou připraveny kratší trasy odstupňované dle věkových kategorií. „Holky a kluky mladší deseti let čekají samostatné závody, které startují již od 9:10 hodin,” upřesňuje Rozsypal.

Pro závodníky a jejich fanoušky bude opět připraveno drobné občerstvení.

Pořadatelé doporučují zvýhodněnou on-line registraci se startovným ve výši 50 Kč předem na www.behyzlin.cz. Přihlásit se je ovšem možné i přímo na místě před závodem (pro hlavní závod do 9:30 hod.), kdy startovné činí 150 Kč pro dospělé. Dětské kategorie jsou zpoplatněny symbolickými 5 Kč a hradí se přímo na místě.

Více informací o závodu na Facebooku Kovárny VIVA www.viva.cz nebo www.behyzlin.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám