Hlavní obsah

Kostel na Vrchní Orlici bude hostit amatérské výtvarníky a písničkáře

Novinky, Ludvík Klimeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příznivci výtvarného umění, dobré hudby od srdce a romantických zákoutí se sejdou při 15. ročníku výstavy amatérských výtvarníků Mezi horama. Koná se 3. - 7. července v kostele sv. Jana Nepomuckého na Vrchní Orlici u Bartošovic v Orlických horách.

Foto: Petr Zámečník

Mezi horama, Genius loci Vrchní Orlice

Článek

Spolek Magdaléna Bartošovice v Orlických horách pořádá výstavu a koncerty s názvem Mezi horama, Genius loci Vrchní Orlice.

Vystavovat budou tvůrci z různých uměleckých oborů, fotografie, kresba, koláže, malba, vitráže, plastika, keramika, sochy, dřevo, kámen, zazní i písničky a poezie.

Program:

Zahájení ve středu 3. července v 16 hodin - možnost zhlédnutí výstav.

Ve čtvrtek 4. července od 18.00 hodin koncert Jindřicha Černohorského, kytara, zpěv a Hana Tylšová, poezie.

V pátek 5. července koncert Evy Henychvé, kytara a zpěv. Na svých koncertech oslovuje publikum všeho věku, ale především lidi přemýšlivé, tázající se a hledající.

V sobotu 6. července je možnost zhlédnutí výstav v kostele a prožít zde chvíle ticha a pohody. Tentýž den je také možnost navštívit Den otevřených dveří v chráněných dílnách Kopeček v Bartošovicích v Orlických horách od 11.30 do 22.30. hodin.

V neděli 7. července od 15.00 hodin opět na Vrchní Orlici koncert hudební skupiny Richmek a zakončení 15. ročníku.

Při této příležitosti je možnost navštívit mnohá zajímavá místa v okolí. Třeba chráněné dílny Kopeček, tematický dětský odpočinkový areál a kostel sv. Máří Magdalény v Bartošovicích nebo poutní kostel v Neratově.

Vstupné dobrovolné.

Další informace: www.ponoveceste.cz; www.neratov.cz; https://www.proglas.cz/program/detail-poradu/2019-06-25-20-15-00/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám