Hlavní obsah

Koncert Ondřeje Rumla v Secesi se blíží

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 26. ledna zavítá do plzeňské Secese zpěvák Ondřej Ruml, který zde zahájí festival Zima v Prazdroji. Kvůli omezené kapacitě sálu si koncert užije jen několik desítek návštěvníků.

Foto: Public Eye

Ve čtvrtek zavítá do plzeňské Secese zpěvák Ondřej Ruml.

Článek

Konferenční a společenské centrum Secese bude hostit od ledna do března celkem pět koncertů a vystoupení. Jako první vystoupí v rámci festivalu Zima v Prazdroji stálice naší hudební scény, Ondřej Ruml. Jeho posledním počinem je vokální album Nahubu, které celé nahrál bez použití hudebních nástrojů. V Plzni zazpívá písně autorů Petra Hapky a Michala Horáčka, Stinga, Bobbyho McFerrina a chybět nebude ani jeho vlastní tvorba.

Ve čtvrtek vystoupí bez kapely jen za doprovodu přístroje zvaného looper, který mu umožňuje interpretovat celé písně nahráváním zvukových smyček přímo na koncertech v reálném čase.

„Čtvrteční koncert nabídne jedinečnou komorní atmosféru nejen díky krásným historickým prostorám, ale také díky omezenému počtu hostů – kapacita každého koncertu je pouze 72 návštěvníků,” vysvětlil Rudolf Šlehofer, manažer rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví Plzeňského Prazdroje. Plzeňský Prazdroj připravil kromě základní vstupenky také VIP lístek, který v ceně zahrnuje občerstvení včetně produktů plzeňského pivovaru. Koncert začíná v 19 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám