Hlavní obsah

Komedie Dva úplně nazí muži na festivalu Divadelní Luhačovice

Novinky, Martina Rychetská

V druhé polovině prázdnin budou Luhačovice žít divadlem, a to proto, že ve dnech 18. až 24. srpna se v Lázeňském divadle koná 21. ročník přehlídky komorní divadelní tvorby Divadelní Luhačovice.

Foto: Martina Rychetská

Lázeňské divadlo, zdroj: Lázně Luhačovice, a. s.

Článek

Divadlo Bolka Polívky, Slovácké divadlo Uherské Hradiště, Divadlo v Řeznické, Divadlo u Valšů, nebo Divadlo na Orlí při Ateliéru muzikálového herectví Janáčkovy akademie múzických umění v Brně, to jsou namátkou scény, které letos přivítají lázeňská divadelní prkna.

Návštěvníci tak uvidí komorní komedii Horská dráha v hlavní roli s Milanem Kňažkem, pražskou inscenaci Zavřete oči, swing přichází o příbězích z doby největší slávy filmových ateliérů na Barrandově, absurdní komedii Sébastiana Thieryho Dva úplně nazí muži, nebo inscenaci jednoho z nejúspěšnějších titulů muzikálové historie Cabaret.

„Všechna představení z hlavního programu se konají od 19.30 hodin, ale hosté mohou navštívit i doprovodný program, například páteční odpolední besedu s herečkou Libuší Švormovou, která je kmotrou letošního ročníku,“ říká na závěr k přehlídce Hana Felcmanová, kulturní manažerka Lázní Luhačovice, které jsou spolupořadatelem přehlídky Divadelní Luhačovice a v jejichž divadle se představení konají.

Více na www.divadelni-luhacovice.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám