Hlavní obsah

Klub seniorů Pohoda v novém

Novinky, Dana Ehlová

Dům čp. 69 na Jiráskově náměstí v Kostelci nad Orlicí, v němž sídlí Klub seniorů Pohoda spolu se sdružením svazu postižených, ale jsou v něm i nájemní byty, prošel v letošním roce mnoha změnami, už na první pohled k lepšímu.

Foto: Šárka Slezáková

Prostory Klubu seniorů Pohoda v Kostelci nad Orlicí voní novotou.

Článek

Na výměnu oken a vchodových dveří, kterou pokrylo ze svého rozpočtu město, navázaly úpravy interiérů. Byly vymalovány prostory, které využívají senioři pro svoji činnost, položen nový koberec a spoustou zdánlivých maličkostí vylepšeno a zútulněno klubové zázemí.

Na úklidu se pak podíleli podle svých možností a zdravotních dispozic „pohodáři“ i mnoho dalších. S mytím oken a praním záclon pomohli pracovníci pečovatelské služby, zaměstnanci technických služeb pro změnu stěhovali nábytek v době malování.     

Vedoucí klubu seniorů Pohoda Miroslava Nováková nešetřila slovy chvály: „Oznámení o výměně oken a vchodových dveří bylo opravdu jak dar nebe, okna se totiž skoro nedala otvírat.“

V ještě vonících prostorách se v úterý 5. srpna uskutečnilo zasedání výboru klubu Pohoda a radost z dokončené rekonstrukce se zdvojnásobila, neboť během jeden a půl hodiny byla vyprodána všechna místa připravovaného zájezdu do Orlických hor a jejich podhůří.

Zkrátka kostelečtí senioři jsou neustále v jednom kole.         

Reklama

Výběr článků

Načítám