Hlavní obsah

Klub hráčů deskových her pořádá druhý večírek

Novinky, Štěpánka Friedrichová

Klub hráčů deskových her „Deska“ Karlínského Spektra DDM hl. m. Prahy pořádá v pátek a sobotu, 13. a 14. dubna, v pořadí druhý hrací večírek s přespáním, tentokrát v Loděnici Vltava u Libeňského ostrova v Praze 8.

Foto: Štěpánka Friedrichová
Článek

Hrajete rádi strategické hry nebo adventury, které vyžadují hodně času? Máte problém sehnat dostatek spoluhráčů, kteří by si s vámi zahráli do pozdních večerních hodin nebo dohráli zajímavou partii druhý den? Přijďte v pátek do Loděnice Vltava a odcházet budete až v sobotu před polednem, takže času bude na hraní opravdu dost.

Akce je určena dětem od 8 do 16 let, které mají rády jak deskové, tak karetní hry, jež mají mnohdy komplikovaná pravidla a zaberou několik hodin. V rámci pravidelných deskoherních setkání není na takovéto hry většinou čas, proto nabízíme možnost užít si hry bez omezení.

Večírek je určen pro všechny děti a teenagery, kteří si rádi zahrají hry, nejen pro pravidelné návštěvníky Karlínského Spektra. Děti si na něm vyberou svou oblíbenou hru z nabízeného portfolia a zahrají si ji s ostatními. Nebo se mohou společně naučit nějaké nové hry s obtížnějšími pravidly, se kterými se většinou nemají možnost setkat ve školních družinách.

Program akce začne v 17.00 hodin – seznamovací hry, rozdělení do týmů dle vybraných deskových či karetních her. Následovat bude hraní a nic než hraní, přerušené svačinou. Po večerce a přespání ve vlastních spacácích v prostorách útulných kluboven Loděnice Vltava bude v sobotu po snídani pokračovat další kolo her a v 11.00 rozchod domů.

S sebou budete potřebovat: spacák, karimatku, pyžamo, hygienické potřeby, lahev

s pitím. Cena: 123 Kč zahrnuje svačinu, snídani, dozor pedagogů, program. Další informace: Renata Farry, renata.farry@ddmpraha.cz, 222 333 817

Reklama

Výběr článků

Načítám