Hlavní obsah

Kiss Forever Band zahraje unplugged Na Kopečku v Ústí nad Labem

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Maďarští Kiss Forever Band zavítají v pátek 12.12.2014 v rámci svého turné do oblíbeného klubu Na Kopečku v Ústí nad Labem Kočkov. Letošní vánoční program bude opravdu zajímavý a plný překvapení.

Foto: archiv kapely

KISS Forever Band

Článek

Právem se totiž pyšní titulem nejlepší Kiss revivalová kapela světa a vy budete mít nyní možnost si je naplno vychutnat a potvrdit na vlastní oči a uši!  Jejich skvělá a nenapodobitelná metalová show již neuvěřitelných 15 let oživuje a připomíná  živoucí legendu Kiss na mnoha koncertních a festivalových pódiích celého světa. Oblíbení a nezničitelní "Kissáci" mají pochopitelně svůj světový tribute band!

Kiss forever band jsou maďaři a vznikli z ohromné vášně k oblíbené a nesmrtelné tvorbě právě těchto svých slavných vzorů - KISS. Tito talentovaní hudebníci  toužili hrát písně svých idolů stejně jako famózní originál - na světových pódiích, a tak se zrodil nápad založit KISS FOREVER BAND, který svými ohromujícími show nedají nikdy na slavné Kiss originály zapomenout!

Co je obzvlášť zajímavé, že mají českého (Ústečana)  bubeníka a dokonce je o něm natočena televizní reportáž.

Na pátečním vystoupení však neuvidíme Kiss bez masek, ale za to uslyšíme několik evergreenu ve verzi unplugged. Pokud se tedy chystáte na toto ojedinělé vystoupení,  nezapomeňte se například  inspirovat tvorbou skutečných Kiss a třeba se i  na podvečerní koncert stylově nalíčit. Koncert začíná od 20 hodin Na Kopečku v Ústí nad Labem.

Reklama

Výběr článků

Načítám