Hlavní obsah

Kathy z Kelly Family navštíví před svým ostravským koncertem skanzen v Rožnově. Bude i autogramiáda

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příznivci Kelly Family mají možnost spojit návštěvu skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm s autogramiádou Kathy Kelly, která byla do Valašského muzea v přírodě pozvána. Všichni si tak společně užijí hezké odpoledne s hvězdou 90. let.

Foto: archív Kathy Kelly

Kathy Kelly

Článek

Nejstarší členka legendární kapely Kelly Family Kathy (52) je velkou milovnicí historie, kulturních památek a ráda poznává zvyky a obyčeje cizích národů. Proto i tentokrát přicestuje do ČR o pár dnů dříve před svým ostravským koncertem, který proběhne 26. září v DK Akord.

Svůj volný čas tak stráví prohlídkou krás Beskyd a Valašska a projevila velký zájem o návštěvu Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, které je národní kulturní památkou. 25. září, tedy den před ostravským koncertem, proběhne od 16:00 hodin v rožnovském skanzenu také autogramiáda pro veřejnost.

„Poznala jsem už několik míst v Čechách, ochutnala plzeňské pivo přímo v Plzni, viděla překrásný hrad Karlštejn, prošla se po Karlově mostě nebo po největším českém náměstí v Českých Budějovicích, navštívila jsem Národní divadlo v Praze. Něco málo z Moravy jsem pak viděla v Olomouci. Je na čase poznat také další místa na Moravě a krok po kroku se mi to daří,” prohlásila Kathy.

Kathy v Ostravě vystoupí s mladým českým umělcem slovenského původu Norbertem Peticzkým, se kterým pro fanoušky chystá velké překvapení – společný duet.

„S Norbertem jsme si hned padli do oka, oceňuji mladé lidi plné elánu jako je Norbert a není tak divu, že s ním velice ráda natočím společný singl. Název zatím neprozradím, jen to, že půjde o pomalou emotivní baladu,” říká Kathy.

A co (nebo spíše koho) by Kathy v České republice ještě ráda viděla? „Mým snem je setkat se s Karlem Gottem. To bych si pak mohla říct, že jsem už viděla snad všechny poklady Česka,” míní Kathy Kelly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám